Kategorier

Tilbud

No specials at this time

WebHotel HanSoft bekæmper SPAM. Vi anvender alle de teknikker der findes til bekæmpelse af SPAM. Og selvom vi gør alt hvad vi kan, så slipper der alligevel uønskede mails videre til vore kunder.

Vi anvender bl.a. en teknik som kaldes "Greylisting". Det vil sige, at en afsender først skal godkendes af mailserver, før mailen bliver accepteret og leveret. Greylisting er en teknik som mailservere automatisk genkender, hvis de er konfigureret korrekt. En mailserver skal gensende en mail mellem 5 og 10 gange, hvis mailen ikke kan afleveres. Greylisting benytter denne metode, da en ægte mail og en ægte mailserver altid vil sende mailen igen, hvor en SPAM sender ofte kun vil forsøge at sende mailen en enkelt gang.

Eftersom mailserver skal sende mailen en gang til, før den accepteres og afleveres til modtager, vil mailen blive forsinket med mailserverens ventetid. Når en afsender er blevet godkendt (mailen er korrekt fremsendt igen), så vil mails fra denne afsender være godkendt fremover (i en periode på 1 år).

Du kan læse mere om greylisting her: 
www.greylisting.org
www.en.wikipedia.org/wiki/Greylisting 

Kender du til en mail du ikke har modtaget, skal du sikre dig, at afsenders mailserver overholder standarden for greylisting, og rent faktisk sender mails igen, når de er blevet afvist. Hvis mailserver ikke overholder standarden vil alle mails fra denne server blive betragtet som SPAM. Og WebHotel HanSoft afviser som bekendt SPAM.


PayPal

Køb Kaspersky Antivirus online her