Kategorier

Tilbud

No specials at this time

MailHotel Se fuld størrelse

MailHotel

MailHotel fra 12 til 250 mailbokse

Flere detaljer

Kun online

500,00 kr

MailHotellet tilknyttes et domæne. Det skal oplyses om domænet allerede eksisterer og eventuelt ligger på HanSofts servere, eller om der er tale om nyoprettelse af et domæne. Prisen er inkl. 125 kr. i oprettelsesgebyr for MailHotel, og dertil kommer så det årlige abonnement for det antal mailbokse der ønskes oprettet. Skal domænet også oprettes, da tillægges yderligere 125 kr. til prisen i oprettelsesgebyr.

Hver mailboks tildeles 100 MB serverplads til mails, og der kan modtages mails på op til 30 MB stykket. Mailbokse kan anvende protokol POP3 eller IMAP. Vi anbefaler dig at bruge POP3. Vil du ikke hente mailen ned til din mailklient (evt. mobiltelefon), kan du angive at mails aldrig skal slettes fra server når de er læst. Imidlertid skal du huske, at din mailboks kan blive fuld, og du derfor på sigt skal slette gamle mails.

Hvis domænet som mailhotellet skal tilknyttes ligger på en fremmed DNS server, da skal MX recorden for domænet ændres til at pege på HanSofts mailserver, som er: mail.hansoft.dk. Denne ændring kan HanSoft ikke hjælpe med. Kontakt i stedet den fuldmægtige for domænet. Er du i tvivl om hvem det er, da kan du slå dit domæne op hos DK Hostmaster på adressen: http://www.dk-hostmaster.dk

Under fanebladet "Varetilpasning" skal du oplyse navnet på det domæne som mailholtellet skal tilknyttes.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

* obligatoriske felter

PayPal

Køb Kaspersky Antivirus online her