HanSoft anbefaler Prestashop.

Ønsker du at få din egen webshop med betalingsmodul, så er Prestashop et godt valg. Du kan læse meget mere om Prestashop ved at klikke her.

Prestashop er gratis og oversat til dansk, og vi installerer den gratis på dit domæne, såfremt dit domæne hostes af HanSofts webserver.

Prestashop indeholder alt hvad du skal bruge for at åbne en webshop. Og det gratis betalingsmodul PayPal medfølger og aktiveres med 1 klik med musen.

Prestashop kræver blot at du bestiller WebShop pakken. HanSoft klarer det hele for dig. Det eneste du skal gøre er, at bestille WebShop pakken og tilknytte et domæne fra vores bestillingsside, så klarer vi resten.

HanSoft tilbyder at tilpasse shoppen til dit firma (PayPal, firmalogo / billeder samt eventuelle standard handelsbetingelser) - herefter er det kun varer du selv skal oprette. Denne tilpasning koster kun kr. 2.000,- plus moms.

HanSofts hjemmeside kører i en tilrettet version af Prestashop.

Opencart:
Du kan også vælge Opencart i stedet for. Opencart er også en gratis webshop, men du skal betale for at få den oversat til dansk. Seneste pris (2013) er set til 25$ for en komplet oversættelse.

Læs mere om Opencart her.

Der gælder samme systemkrav til Opencart som til Prestashop.